Skip to main content

Ristede løg

Ristede løg er egentlig noget vi mest forbinder med en hotdog, men det kan bruges til så mange andre retter også. Ristede løg bruges rent faktisk i mange asiatiske retter, men lige her, har vi valgt en solid pølse til en hotdog!

Samlet tid
10 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 1 servering(er)

  • 2 store
    Skalotteløg
  • 1 spsk.
    Hvedemel
  • 1 tsk.
    Fint salt
  • 1 l.
    Solsikkeolie

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min.
  • Tilberedningstid
    5 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at skære løgene i strimler og put dem så i en skål.

  2. Når løgene er skåret og puttet i skålen, tilsættes melet og det hele mixes godt sammen.

  3. Varm olien op i en gryde, og når olien er varm nok ( kan testes ved at dyppe en løgstrimmel i olien og se om den bobler ),  hældes halvdelen af løgne i, og de steges til de er gyldenbrune.

  4. Når løgene er gyldenbrune, overføres de til et stykke køkkenrulle, hvor de kan ligge og dryppe af, og de overhældes med salt.

  5. Når du har gjort det med alle løgstrimlerne, er du klar til at bruge dem i din mad – velbekomme 😉

Går godt til