Skip to main content

Tortellini med prosciutto crudo , svampe og ricotta

Lækre små pastapakker.

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1 stk.
    Madhalla pastadej
  • Fyld
  • 200 gr.
    Parmaskinke
  • 75 gr.
    Champignons
  • 100 gr.
    Ricotta
  • 50 gr.
    Rødløg
  • 10 gr.
    Hvidløg

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    45 min
  • Tilberedningstid
    15

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Lav en omgang Madhalla pastadej

  2. Kom alle ingredienserne til fyldet i en foodprocessor og kør det til en halv-fin masse.

  3. Fyldes kan sagtens hakket i hånden.

  4. rul pastadejen ud i en tykkelse af ca. 0.5mm

  5. Skær små firkanter af 5×5 cm

  6. Kom lidt fyld i midten og fold pastaen som vist på billedet herunder.

  7. Fortsæt til der ikke er mere fyld, eller pasta.

  8. Bring en grad med vand i kog, hvor i der tilsættes 10% salt / pr. liter vand.

  9. Kog tortillinierne i 4 min.

  10. Server dem til din yndlings sovs eller andet tilbehør.

Går godt til