Tortellini med prosciutto crudo , svampe og ricotta
Lækre små pastapakker.
Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Mellem
Ingredienser til 5 servering(er)
Lav en omgang Madhalla pastadej Kom alle ingredienserne til fyldet i en foodprocessor og kør det til en halv-fin masse. Fyldes kan sagtens hakket i hånden. rul pastadejen ud i en tykkelse af ca. 0.5mm Skær små firkanter af 5×5 cm Kom lidt fyld i midten og fold pastaen som vist på billedet herunder. Fortsæt til der ikke er mere fyld, eller pasta. Bring en grad med vand i kog, hvor i der tilsættes 10% salt / pr. liter vand. Kog tortillinierne i 4 min. Server dem til din yndlings sovs eller andet tilbehør.1 stk.Madhalla pastadejFyld200 gr.Parmaskinke75 gr.Champignons100 gr.Ricotta50 gr.Rødløg10 gr.Hvidløg Samlet tid
Forberedelsestid45 minTilberedningstid15 Går godt til
Fremgangsmetode
Går godt til