Kalvefilet i sous vide
Det er så dejligt nemt med sous vide, det bliver aldrig tørt på denne måde.
Ingredienser til 7 servering(er)
Kom salt og peber på hele fileten, og kom den i en pose, sammen med hvidløg, laurbærblade og smør. Posen skal bare være en, som du kan presse luften ud at og lukke og som er fødevare godkendt naturligvis. Kom posen i et vandbad som er 55 grader. Det kan gøres med en sous vide stav/gryde eller i en ovn hvor man kan sætte ovnen på 55 grader og sætte en gryde med vand og pose derind. Lad det står ved 55 grader i 5.5 timer. Efter 5.5 timer varmes en pande op med smør og olie ved høj varme. Tag fileten ud af posen og dup den tør med at rent klæde. Gem den væske der er i pose til evt. sovs. Kom fileten på panden, og svits den på alle overflader til den er flot stegt. Ca 30 sek. på hver flade. Skær fileten ud i skiver og server den, gerne med friske bønner, sovs og hasselback kartofler. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode