
Granola med tørret frugt, bær og chokolade
Müsli
Tænd ovnen på 165 grader varmluft. Tag frøene ud af vanillen og kom dem i en lille gryde sammen med siruppen. Varm det stille og roligt op til det koger, og lad det koge i 1-2 min. Bland havregryn, sesamfrø, mandler og græskarkerne i en skål. Hæld siruppen i havergrynsblandingen og rør rundt i det, til at hele er dækket med sirup. Spred havergrynsblandingen ud på et stykke bagepair i en bradepande og kom det i ovnen. Bag det i ca. 20 min. og vend rundt i det 1-2 gange undervejs. Skær chokolade og figner ud så det har cirka sammen størrelse som tranebærene. Tag havergrynsblandingen ud af ovnen og lad det køle helt ned. Bland chokolade, figner, tranebær og havergrynsblandingen sammen i en skål/beholder sammen med salt og viola! Granolaen er færdig. Det siges at Granolaen kan holde sig i 1-2 uger i en lufttæt beholder, men det vides ikke, da den oftes spist op efter 3-4 dage. Samlet tid
Fremgangsmetode