Ingredienser til 4 servering(er)
- 350 gr.Brocoli
- 150 gr.Bacon
- 100 gr.Solsikkekerner
- 1 stk.Rødløg
- Dressing
- 150 gr.Creme Fraiche
- 1 fedHvidløg
- 5 gr.Cirtronsaft
- 5 gr.Dijon sennep
- 4 gr.Friskkværnet peber
- 4 gr.Salt
- 3 gr.Worcestershire Sauce (kan undlades)
Samlet tid
-
Forberedelsestid5 min
-
Tilberedningstid15 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Skær baconen i skiver og steg dem sprøde på en pande.
-
Rens broccolien og riv den i mundrette størrelser.
-
Skær rødløget ud i små tern.
-
Kom broccolien, rødløg og solsikkekerner i en skål.
-
I en ny skål blandes dressingen.
-
Riv/pres hvidløget ned i skålen og kom derefter de resterende ingredienser til dressingen i.
-
Blandet det godt.
-
Skær baconen ud i små stykker.
-
Kom 2/3 af baconen i skålen med broccoli.
-
Vend dressingen i skålen med broccoli og bland det godt sammen.
-
Drys den resterende bacon over salaten og den er klar til servering.
Går godt til