Skip to main content

Broccolisalat

Salaten der går godt til stort set alt og alle arangementer.

Samlet tid
20 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 350 gr.
    Brocoli
  • 150 gr.
    Bacon
  • 100 gr.
    Solsikkekerner
  • 1 stk.
    Rødløg
  • Dressing
  • 150 gr.
    Creme Fraiche
  • 1 fed
    Hvidløg
  • 5 gr.
    Cirtronsaft
  • 5 gr.
    Dijon sennep
  • 4 gr.
    Friskkværnet peber
  • 4 gr.
    Salt
  • 3 gr.
    Worcestershire Sauce (kan undlades)

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    15 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Skær baconen i skiver og steg dem sprøde på en pande.

  2. Rens broccolien og riv den i mundrette størrelser.

  3. Skær rødløget ud i små tern.

  4. Kom broccolien, rødløg og solsikkekerner i en skål.

  5. I en ny skål blandes dressingen.

  6. Riv/pres hvidløget ned i skålen og kom derefter de resterende ingredienser til dressingen i.

  7. Blandet det godt.

  8. Skær baconen ud i små stykker.

  9. Kom 2/3 af baconen i skålen med broccoli.

  10. Vend dressingen i skålen med broccoli og bland det godt sammen.

  11. Drys den resterende bacon over salaten og den er klar til servering.

Går godt til