Skip to main content

Frittata med kartoffel og fennikel salsiccia

Frittata bliver tolket som Italiensk æggekage eller en tærte uden dej.

Samlet tid
55 min (70 min hvis kartoflerne skal koges først)
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 600 gr.
    Kartofler (kogte)
  • 450 gr.
    Æg
  • 100 gr.
    Parmesan
  • 100 gr.
    Creme fraiche 18%
  • 300 gr.
    Fennikel salsiccia
  • 150 gr.
    Rød peber
  • 150 gr.
    løg
  • 20 gr.
    Hvidløg
  • 8 gr.
    Peber
  • 6 gr.
    salt
  • Olie til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    20 min
  • Tilberedningstid
    35 min.

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op ved middelvarme med olie på.

  2. Skær pølse og alle grønsager i tern.

  3. Kom først pølsen på panden og lad det stege i et par minuter.

  4. Tilsæt salt, peber, løgene og rødepeber, steg det endnu et par minuter.

  5. Kom kartoflerne på panden, de skal blive varme i midten.

  6. Imens piskes revet parmesan og creme fraiche sammen med æggene.

  7. Hæld æggemassen i panden og skru ned for temperaturen på halvdelen af den du startede på.

  8. Kom låg på panden og lad det stå i ca. 25 min.

  9. Når toppen er fast er frittataen færdig.

  10. Server friske grønsager til.

  11. Velbekomme.

Går godt til