med ris kogt i kokosmælk.
Tænd ovnen på 235 grader varmluft. Rens rejerne og kyllingelårene og kom dem i en skål sammen med Cajun-spice. Bland det godt rundt. Snit løg og hvidløg groft. Varm en sauterpande op ved middel-høj varme med olie i. Kom kyllingen på panden og svits dem af på begge sider. Kom løg, hvidløg og laurbærblade i panden, og steg det med til løgene er klare. Kom nu bouillonen i og bring det i kog. Stil panden i ovnen, hvis den ikke er ovnfast, overføres retten til et ild fast fad. Det skal have 45 min. i oven uden låg. Efter 35 min kommes rejerne i panden og bages med, men i mens skal der laves ris. Kom ris i gryden og rens dem godt, de skal skylles ca. 3-5 gange. I samme gryde tilsættes kokosmælk, vand, smør og peber. Bring gryden i kog under omrøring så risene ikke hænger fast i bunden. Når det koger skal det koge 3-4 min, eller til risene kun lige er dækket med væske. Her lægges der låg på gryden og der skrues ned på meget lav varme. Lad risene stå og dampe i ca. 20 min. Det hele skulle gerne være klar nogen lunde samtidigt. Skær citronen i små stykker og hak persillen og drys begge ting ud over retten. Server det eventuelt med en frisk salat til. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig