Skip to main content

Rødkålssalat med blåskimmelost

Samlet tid
10 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1/4 hoved
    Rødkål
  • 1 stort
    Æble
  • 100 gr.
    Blåskimmelost
  • 50 gr.
    Pecannøddee
  • 50 gr.
    Valnødder
  • 1 tsk.
    Æblescideeeddike
  • 3 stk.
    Olivenolie
  • 1 spsk.
    Honning
  • 1/2 tsk.
    Salt
  • 1 fed
    Hvidløg

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    0 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Snit kålen og kom det i en skål.

  2. Med hænderne knuges kålen, for at gøre den lidt blød.

  3. Skær æbler i tern, og kom det i skålen.

  4. Tilsæt groft hakkede nødder og klumper af osten.

  5. I en lille skål blandet river hvidløg med eddike, olie, honning og salt.

  6. Hæld det over salaten, og bland det rundt.

  7. Et viola salaten er færdig.

  8. Velbekomme.

Går godt til