Skip to main content

Ovnstegt hokkiado og padronpeber

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 personer servering(er)

  • 1/2 stk.
    hokkaido
  • 300 gr.
    padronpeber
  • 1 stk.
    stort rødløg
  • 1 stk.
    hvidløg
  • 1/2 dl.
    olivenolie
  • 2 spsk.
    tørret timian
  • 1 tsk.
    sukker
  • 1 tsk.
    salt
  • 2 spsk.
    sesamfrø

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 175 grader og varmluft

  2. Skyl hokkaido og padron

  3. Skær stilken af padron

  4. Skær hokkaidoen i både, med skræl og løget uden skræl.

  5. Skil hvidløget ad

  6. Kom det i et ildfast fad sammen

  7. Kom olie, timian, salt, og sukker i

  8. Bland det godt sammen

  9. Bag det i ovnen i 30 min.

  10. Rist sesamfrøene gyldne

  11. Efter 30 min, tag da fadet ud og kom fadets indhold på et skærebræt.

  12. Drys sesamfrøene på og hak det groft.

Noter

Server det som tilbehør eller som køderstatning i tortillas, det er bare et par forslag, men det er smæk fyldt med smag og går godt til det meste.

 

Går godt til