Skip to main content

Ovnstegt hokkiado og padronpeber

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 personer servering(er)

  • 1/2 stk.
    hokkaido
  • 300 gr.
    padronpeber
  • 1 stk.
    stort rødløg
  • 1 stk.
    hvidløg
  • 1/2 dl.
    olivenolie
  • 2 spsk.
    tørret timian
  • 1 tsk.
    sukker
  • 1 tsk.
    salt
  • 2 spsk.
    sesamfrø

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 175 grader og varmluft

  2. Skyl hokkaido og padron

  3. Skær stilken af padron

  4. Skær hokkaidoen i både, med skræl og løget uden skræl.

  5. Skil hvidløget ad

  6. Kom det i et ildfast fad sammen

  7. Kom olie, timian, salt, og sukker i

  8. Bland det godt sammen

  9. Bag det i ovnen i 30 min.

  10. Rist sesamfrøene gyldne

  11. Efter 30 min, tag da fadet ud og kom fadets indhold på et skærebræt.

  12. Drys sesamfrøene på og hak det groft.

Går godt til