Ingredienser til 4 servering(er)
- 5-7 stk.Pærer
- CRUMBLE
- 100 gr.Havregryn
- 100 gr.Hvedemel
- 100 gr.Smør
- 75 gr.Sukker
- 1 spsk.Stødt kanel
- 1 tsk.Flagesalt
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min.
-
Tilberedningstid30 min.
Fremgangsmetode
-
Start med at skære pærerne i små både og put dem i et smør-smurt tærtefad.
-
CRUMBLE
-
Bland havregryn, hvedemel, sukker og kanel sammen.
-
Skær smøret i små tern og smuldr det sammen med den tørre blanding.
-
Hæld nu crumblen over pærerne og fordel det så pærerne er dækket til.
-
Bag i ca. 30 minutter ved 190 grader varmluft – hold øje med at det ikke bliver sort, men gyldenbrunt.
-
Nu er den klar til servering – det er virkelig lækkert med enten flødeskum eller en fed creme fraiche til!
Går godt til