Skip to main content

Remoulade

Hjemmelavet remoulade er næsten altid en klar vinder på frokostbordet, eller til din halve ørn i rede ( grillet kylling med pommes ). Så skal du pifte din fiskefilet op med en lækker remoulade, kan vi klart anbefale at man laver sin egen.

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 3 spsk.
    Hellmans mayo
  • 1 spsk.
    Creme fraiche 38%
  • 1 spsk.
    Finthakket kapers
  • 1 spsk.
    Finthakket gulerod
  • 1 spsk.
    Finthakket cornichon
  • 1 spsk.
    Finthakket purløg
  • 1 spsk.
    Finthakket charlotteløg
  • 1 spsk.
    Citronsaft
  • 1 tsk.
    Dijon sennep
  • 1 spsk.
    Gurkemeje
  • 1 tsk.
    Havsalt
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min.
  • Tilberedningstid
    45 min.

Fremgangsmetode

  1. Som du kan se på ingredienserne, så skal der hakkes en del, så det er der vi starter.

  2. Når alle de ting der skal hakkes, er hakket, blandes det hele i en skål og sættes på køl i 45 minutter.

  3. Efter 45 minutter i køleskabet, er remouladen klar til brug 🙂

    Velbekomme!

Går godt til