Skip to main content

And fyldt med oliven og tomat.

Samlet tid
4 timer
Sværhedsgrad
Avanceret

Ingredienser til 4-5 servering(er)

  • 1 (1600g) stk.
    Hel and
  • 185 gr.
    Kalamata oliven uden kerner
  • 14 små
    Cherry tomater
  • 8 stk.
    Tørret tomater
  • 1 spsk.
    Frisk kværnet peber
  • 2 tsk.
    Røgsalt eller alm. salt
  • 8 fed
    Hvidløg
  • 8-10 stk.
    Brune champignoner
  • 1 stk.
    Løg

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    40 min
  • Tilberedningstid
    3 timer og 20 min.

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tænd oven på 160 grader.

  2. Tag oliven, soltørret tomat og cherry tomater og hak dem i grove stykker og bland dem i en skål.

  3. Det næste er valgfrit.

  4. Udben anden: skær brystkassen og overlårsbenene ud uden at skade skindet.

  5. Bind en snor omkring halsen og fyld anden med oliven blandingen.

  6. Halver et løg og kom det i enden som en stopper inden den nedre åbning lukkes.

  7. Eller bare fyld anden uden at udben den.

  8. Skær svampene i halve, læg dem i et ovnfastfad og kom hvidløgsfedene i sammen med.

  9. Kom salt og peber på anden.

  10. Sæt fadet i ovnen i 3 timer og 20 min.

  11. Halvere anden og server den varm.

Går godt til