Satay kyllingespyd
Er der noget der passer godt sammen, så er det satay kylling og peanutsauce! Så da jeg fik idéen til at lave kyllingen, så skulle min yndlingssauce selvfølgelig også med i opskriften.
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at skære kyllingebrystet i store tern og put dem i en stor frostpose Tilsæt ingredienserne fra marinaden til frostposen også, og masser det hele rundt, så alle kyllingestykker dækkes af marinaden. Sæt posen med kyllingen i køleskabet og lad den trække i minimum 1 time – natten over er at foretrække. Imens at kyllingen marinerer kan vi lave peanutsaucen. PEANUTSAUCE Bland alle ingredienserne fra peanutsaucen i en skål og husk at smage til med salt og peber, men også om den skal have lidt mere karrypasta, eller mere peanutbutter. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at denne sauce skal smage. Når kyllingen har marineret, sættes stykkerne på spyd. Hvis det er træspyd, så kan jeg anbefale at de lægges i vand inden de tages i brug, så de ikke brænder væk på grillen. Hvis det er metalspyd, så er det bare at gå i gang. Nu kan du vælge at grille dine kyllingespyd – husk at holde øje med dem. Eller du kan smide dem i ovnen og “bage” dem. Hvis det er i ovnen, skal den sættes på 200grader varmluft i 20 minutter. Når det hele er klar, er det bare at nyde den lækre smag, og så kan du eventuelt lave vores nudelsalat som tilbehør til. Samlet tid
Fremgangsmetode