Ingredienser til 4 servering(er)
Kom olie på en pande og varm den op ved middelvarme. Snit løget i skiver og kom det på panden. Imens løgene steges lyse brune, klargøres rosenkålene. Bring en gryde med vand i kog, og kom rosenkålene i. Lad dem koge i 5 min. Dræn vandet fra rosenkålene og kom dem på en ny pande sammen med tomaterne, lidt peber og lidt olie. Skrue op på middelvarme for panden med rosenkål. Kom limabønner og halvdelen af vandet fra dåsen i en foodprocessor sammen med hvidløg, 1/3dl olie, salt, peber og de stegte løg. Blend det hele til en creme, og smag til med citron. Kom cremen i en skål. Når rosenkålen har fået lidt stegeflade tilsættes balsamico, og der slukkes for blusset. Pynt cremen med rosenkål og tomater, og server noget godt brød til. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig