Skip to main content

Spaghetti Kødsovs

Lige præcis, du læste rigtigt – det er spaghetti kødsovs, og endda en virkelig nem en af slagsen!

Her har vi valgt at gå den virkelig hurtige vej. På kun 15 minutter er maden klar!

Samlet tid
15 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 400 gr.
    Spaghetti
  • 1 tsk.
    Salt
  • 2 l.
    Vand
  • KØDSOVS
  • 1 spsk.
    Olivenolie
  • 500 gr.
    Hakket kalv & flæsk
  • 140 gr.
    Tomatpuré
  • 500 gr.
    Hakket tomat
  • 2 stk.
    Grøntsagsterninger
  • 1 spsk.
    Tørret oregano
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    1 min.
  • Tilberedningstid
    14 min.

Fremgangsmetode

  1. Sæt en stor gryde over med vand og bring den i kog – hæld spaghettien i gryden når den koger – tilsæt 1 tsk salt til vandet og kog spaghettien efter pakkens anvisning.

  2. Imens pastavandet varmer op, varmes en anden stor gryde op på mellemhøj varme og tilsæt olien og lad den blive varm – det tager 30 sekunder ca.

  3. Tilsæt det hakkede kød og brun det godt af – det skal gennemsteges.

  4. Når det er gennemstegt tilsættes tomatpuré og de hakkede tomater – rør det hele godt sammen.

  5. Når det er rørt sammen smuldres de 2 grøntsagsterninger ned i kødsovsen. Det er her vi får smagen, og derfor ikke behøver løg, selleri og gulerod.

  6. Rør det godt sammen, og hvis sovsen virker for “tør”, kan man hælde lidt vand i, for at fortynde den.

  7. Tilsæt oregano og smag det hele til med salt og peber.

  8. Kødsovs og pasta burde være færdigt nogenlunde samtidigt – så nu er vi klar til servering!

    Glem ikke at rive lidt ost ud over!

  9. Vi håber du nyder den hurtige kødsovs, mindst lige så meget som den man kæler for, selvom vi ved det ikke er helt det samme! Velbekomme!

Går godt til