
Ingredienser til 4 servering(er)
Tænd ovnen på 185 grader varmluft. Rens kartofler og gulerødder for jord. Kom dem i en gryde med skræl på og fyld vand i til det dækker grønsagerne. Bring vandet i kog, og kog det i 15-20 min, alt efterstørrelse. Blend olie, hvidløg, salt og peber sammen. Si vandet fra grønsagerne og hæld olieblandingen ned i gryden. Rør det godt rundt og kom dem på en bradepande, hvor alle kartoflerne trykkes halvflade. Bag det hele i ca. 45-60min Server det til hvad som helst, eller bare for sig selv.400 gr.Økologiske Kartofler (små)150 gr.Økologiske Gulerødder (tynde)1/2 dl.Olivenolie1/2 tsk.Salt1 tsk.Friskkværnet peber1 fedHvidløg Samlet tid
Forberedelsestid10 minTilberedningstid80 min Går godt til
Fremgangsmetode
Går godt til