Skip to main content

Patlıcanlı Kebab

Tyrkisk auberginerulle rmed kød

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 2 store
    Auberginer el. Squash
  • 400 gr.
    Oksekød el. Lam
  • 1 stk.
    Rødpeberfrugt
  • 1 stk.
    Løg
  • 3 fed
    Hvidløg
  • 1 spsk.
    Kebabkrydderi
  • 1 spsk.
    Tørret oregano
  • 1 tsk.
    Salt
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 1 tsk.
    Chiliolie

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovene på 220 gader varmluft

  2. Skær Auberginerne i tynde skiver på langs og salt dem kraftigt. Lad dem ligge i 15 min.

  3. Imens hakkes løg, hvidløg og peberfrugt i små tern.

  4. Kombinere det med resten af ingredienserne til farsen i en skål og ælt farsen godt sammen.

  5. Sæt en pande til opvarmning på middelhøj varme, imens rulningen begyndes.

  6. Skyld auberginerne, og kom en spsk. fars på hele fladen. Rul auberginen sammen og stik et spid gennem. Fortsæt til at alle aubergineskiverne er på spid

  7. kom olie på den varme pande og læg spiddene på panden.

  8. Brund auberginen af på alle flader, hvis din pande kan gå i ovnen stilles den direkte i ovnen i 15min. Hvis ikke overføres spiddene til en bradepande.

  9. Server dem med lidt Baba Ghanoush eller tzatziki

Går godt til