Patlıcanlı Kebab
Tyrkisk auberginerulle rmed kød
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovene på 220 gader varmluft Skær Auberginerne i tynde skiver på langs og salt dem kraftigt. Lad dem ligge i 15 min. Imens hakkes løg, hvidløg og peberfrugt i små tern. Kombinere det med resten af ingredienserne til farsen i en skål og ælt farsen godt sammen. Sæt en pande til opvarmning på middelhøj varme, imens rulningen begyndes. Skyld auberginerne, og kom en spsk. fars på hele fladen. Rul auberginen sammen og stik et spid gennem. Fortsæt til at alle aubergineskiverne er på spid kom olie på den varme pande og læg spiddene på panden. Brund auberginen af på alle flader, hvis din pande kan gå i ovnen stilles den direkte i ovnen i 15min. Hvis ikke overføres spiddene til en bradepande. Server dem med lidt Baba Ghanoush eller tzatziki Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig