Skip to main content

Spaghetti puttanesca

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 350 gr.
    Spaghetti
  • 100 gr.
    Stenfri oliven
  • 25 gr.
    Ansjoser
  • 40 gr.
    Kapers
  • 20 gr.
    Olivenolie
  • 15 gr.
    Hvidløg
  • 10 gr.
    Peber
  • 3 gr.
    Sukker
  • 1 stk.
    Revet citronskal
  • Parmesan til drys

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Kog vand til spaghettien med 10gr salt pr 1l vand, og start kogningen af spaghettien når vandet er klar.

  2. Varm en pande op ved middelvarme med olie på.

  3. Hak hvidløg, kapers og oliven i små stykker.

  4. Kom de hakkede hvidløg, peber, oliven og kapers på panden sammen med ansjoserne.

  5. Svits den af i 1 minuts tid og til sæt de hakkede tomater.

  6. Tilsæt citronskal og sukker.

  7. Lad det simre til spaghetti er klar.

  8. Når spaghettien er klar, drænes de for vand og kommes i panden.

  9. Rør det hele godt sammen og smag til med salt.

  10. Server det med revet parmesan til og persille.

  11. Velbekomme.

Går godt til