
Ingredienser til 5 servering(er)
- 350 gr.Spaghetti
- 100 gr.Stenfri oliven
- 25 gr.Ansjoser
- 40 gr.Kapers
- 20 gr.Olivenolie
- 15 gr.Hvidløg
- 10 gr.Peber
- 3 gr.Sukker
- 1 stk.Revet citronskal
- Parmesan til drys
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min
-
Tilberedningstid20 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Kog vand til spaghettien med 10gr salt pr 1l vand, og start kogningen af spaghettien når vandet er klar.
-
Varm en pande op ved middelvarme med olie på.
-
Hak hvidløg, kapers og oliven i små stykker.
-
Kom de hakkede hvidløg, peber, oliven og kapers på panden sammen med ansjoserne.
-
Svits den af i 1 minuts tid og til sæt de hakkede tomater.
-
Tilsæt citronskal og sukker.
-
Lad det simre til spaghetti er klar.
-
Når spaghettien er klar, drænes de for vand og kommes i panden.
-
Rør det hele godt sammen og smag til med salt.
-
Server det med revet parmesan til og persille.
-
Velbekomme.
Går godt til