Gyros krydret kylling
Gyros kan laves på mange måder og med meget forskelligt indhold. Denne gang har jeg fokuseret på kyllingelår i en lækker krydderiblanding!
Gyros kan laves på mange måder og med meget forskelligt indhold. Denne gang har jeg fokuseret på kyllingelår i en lækker krydderiblanding!
Kylling Korma er en cremet og lækker hverdagsklassiker med masser af smag. Den har en blød og fyldig sauce, og du kan selv styre, hvor stærk den skal være. Perfekt til både store og små!
Det er nok ikke helt den slags kyllingekebab du tænker på, men det er en idé ud fra hvordan man kunne lave det nemmere og med masser af smag. Så en form for kyllingefrikadelle, man kan skære tyndt og stege sprødt.
“Æv, jeg hader Rosenkål” er nok en sætning man har hørt en del gange i sit liv, men rosenkål er virkelig lækkert og kan sagtens smage godt – især hvis det bliver suppleret med bacon!
Selvom dijon sennep kan være kraftigt i smagen, så er det virkelig lækkert når man blander det sammen med fløde og kylling – det kan bare et eller andet! Ud over det, så er det her en virkelig simpel ret!
Når man har rester tilbage i køleskabet, er det bare om at bruge dem! Så det har vi gjort her med en rest af spidskål og forårsløg