Skip to main content

Fried chicken m. Kimchi og gochujang

kimchi og gochujang er to fantastiske smage, og i denne kombination i marinade løfter det simpelthen, hvert stykke kylling til helt nye højder.

Samlet tid
8-24 timer inkl. trækketid
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 10 stk.
    Overlår uden ryg
  • Marinade
  • 2 spsk.
    Gochujang
  • 50 gr.
    Kimchi
  • 3 cm.
    Ingefær
  • 1/2 stk.
    Pære
  • 5 fed
    Hvidløg
  • 3 spsk.
    Svampesoja
  • 1/2 l.
    Kærnemælk
  • 2 spsk.
    Salt
  • Panering
  • 250 gr.
    Mel
  • 2 spsk.
    Paprika
  • 1 spsk.
    Peber
  • 1 spsk.
    Salt
  • Friture
  • 1-2 l.
    Solsikkeolie
  • Pynt
  • 1/2 bundt
    Purløg
  • 1/2 stk.
    Citronskal
  • Evt
    Hakket peanuts

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    45 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Skræl hvidløg og ingefær og kom dem op i en/et blender/målebære sammen med alle de andre ingredienser i marinaden.

  2. Blend det hele sammen.

  3. Kim kyllingelårene i en pose, og hæld marinaden i, og bland det godt sammen.

  4. Læg posen på køl i 8-24 timer.

  5. Varm olie op til frittering og ovnen tændes på 17o grader varmluft.

  6. Kombiner mel og krydderier i et fad.

  7. Vend lårene i melet, og kom dem i den varme olie.

  8. Når de alle er gyldne sættes de i ovnen i ca. 25 min.

  9. Riv citronskal og klip purløg i en stor skål.

  10. Kom lårene i skålen og vend dem rundt. Og drys evt. med hakket peanuts.

  11. Server frisk grønt til.

  12. Velbekomme.

Går godt til