Fried chicken m. Kimchi og gochujang
kimchi og gochujang er to fantastiske smage, og i denne kombination i marinade løfter det simpelthen, hvert stykke kylling til helt nye højder.
Ingredienser til 5 servering(er)
Skræl hvidløg og ingefær og kom dem op i en/et blender/målebære sammen med alle de andre ingredienser i marinaden. Blend det hele sammen. Kim kyllingelårene i en pose, og hæld marinaden i, og bland det godt sammen. Læg posen på køl i 8-24 timer. Varm olie op til frittering og ovnen tændes på 17o grader varmluft. Kombiner mel og krydderier i et fad. Vend lårene i melet, og kom dem i den varme olie. Når de alle er gyldne sættes de i ovnen i ca. 25 min. Riv citronskal og klip purløg i en stor skål. Kom lårene i skålen og vend dem rundt. Og drys evt. med hakket peanuts. Server frisk grønt til. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode