
Fried chicken m. Kimchi og gochujang
kimchi og gochujang er to fantastiske smage, og i denne kombination i marinade løfter det simpelthen, hvert stykke kylling til helt nye højder.
Samlet tid
8-24 timer inkl. trækketid
Sværhedsgrad
Mellem
Ingredienser til 5 servering(er)
- 10 stk.Overlår uden ryg
- Marinade
- 2 spsk.Gochujang
- 50 gr.Kimchi
- 3 cm.Ingefær
- 1/2 stk.Pære
- 5 fedHvidløg
- 3 spsk.Svampesoja
- 1/2 l.Kærnemælk
- 2 spsk.Salt
- Panering
- 250 gr.Mel
- 2 spsk.Paprika
- 1 spsk.Peber
- 1 spsk.Salt
- Friture
- 1-2 l.Solsikkeolie
- Pynt
- 1/2 bundtPurløg
- 1/2 stk.Citronskal
- EvtHakket peanuts
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min
-
Tilberedningstid45 min
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Skræl hvidløg og ingefær og kom dem op i en/et blender/målebære sammen med alle de andre ingredienser i marinaden.
-
Blend det hele sammen.
-
Kim kyllingelårene i en pose, og hæld marinaden i, og bland det godt sammen.
-
Læg posen på køl i 8-24 timer.
-
Varm olie op til frittering og ovnen tændes på 17o grader varmluft.
-
Kombiner mel og krydderier i et fad.
-
Vend lårene i melet, og kom dem i den varme olie.
-
Når de alle er gyldne sættes de i ovnen i ca. 25 min.
-
Riv citronskal og klip purløg i en stor skål.
-
Kom lårene i skålen og vend dem rundt. Og drys evt. med hakket peanuts.
-
Server frisk grønt til.
-
Velbekomme.
Går godt til