Skip to main content

Brændende kærlighed

En ret der går lige i hjertet.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1200 gr.
    Kartofler
  • 50 gr.
    Smør
  • 30 gr.
    Salt til kogning
  • 25 ml.
    Piskefløde
  • 1 tsk.
    Friskkværnet hvid peber
  • 650 gr.
    Bacon
  • 1 bundt
    Persille
  • 1 bundt
    Purløg
  • Røbeder

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Skræl kartoflerne og skær dem i tern.

  2. Kom vand og salt i en gryde sammen med kartoflerne og bring det i kog.

  3. Kog kartoflerne i 15-20, alt efter størrelsen på ternene.

  4. Imens steges baconskiver på panden ved middelvarme. Vælg gerne et helt stykke bacon, hvorfra du kan skære dine egne skiver.

  5. Hæld vandet fra kartoftene, og kom smør, fløde og peber i samme gryde.

  6. Kartoflerne burde være møre nok til at kunne moses ved, blot at røre hårdt med en grydeske i gryden.

  7. Server det hele sammen med frisk persille, purløg og gode rødbeder.

  8. Velbekomme.

Går godt til