Skip to main content

Fetucinne med tomat-flødesovs

Den hurtige og nemme til en travl hverdag.

Samlet tid
20 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 400 gr.
    Frisk fetucinne
  • 500 ml.
    Fløde
  • 140 gr.
    Tomatpure
  • 1 stk.
    Bouillonterning
  • 1 stort
    Løg
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 2 spsk.
    Paprika
  • Lidt olie til stegning.
  • evt. parmesan og gnavegrønt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    15min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Sæt en stor gryde med vand til pasta igang med at koge.

  2. Hak løget og hvidløget.

  3. Kom det i en lille gryde med olie og klar dem.

  4. Kom paprika og tomatpure i gryden med løg, og svitset kort af.

  5. Tilsæt fløde og bouillonterningen og kog det op under omrøring.

  6. Når det koger skrues der helt ned for varmen, og det smager til med salt, peber og sukker.

  7. Kog fetucinnierne efter pakkens forskrivelser.

  8. Skær evt. lidt friske grønsager ud til gnavegrømt.

  9. Når de er færdige er det hele klar til servering.

  10. Velbekomme.

Går godt til