Pære belle Helene
Klassisk Pære Belle Helene med et nordisk twist — mjødsyltet pære, silkeblød chokolade og vaniljeis. En simpel, men forførende dessert, der smager af hygge og forkælelse!
Klassisk Pære Belle Helene med et nordisk twist — mjødsyltet pære, silkeblød chokolade og vaniljeis. En simpel, men forførende dessert, der smager af hygge og forkælelse!
Lækker og cremet panna cotta toppet med mjødkaramelliserede cashewnødder – nemt at lave og helt uimodståeligt! En perfekt dessert til at forkæle både dig selv og gæsterne.
Dejlig nem og super lækker og passer helt effekt i en 22 cm springform.
Man kan jo argumentere for at det nok mere ligner en dessert, hvilket det selvfølgelig og kan bruges til, men når det er sagt så smager det nu rimeligt fint om morgenen.
Der er ikke meget der kan give en mere nytårsstemning end et kransekagetårn.
Opskriften passer til springform på 20 cm.