Skip to main content

Kebab-krydderi

Samlet tid
15 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2-3 servering(er)

  • 15 gr.
    Paprika
  • 15 gr.
    Hvidløgspulver
  • 8 gr.
    Korianderfrø
  • 8 gr.
    Spidskommen
  • 7 gr.
    Salt
  • 6 gr.
    Løgpulver
  • 6 gr.
    Caynnepeber
  • 5 gr.
    Kardemomme
  • 4 gr.
    Muskatnød
  • 4 gr.
    Allehånde
  • 4 gr.
    Ingefær
  • 4 gr.
    Peberkorn
  • 2 gr.
    kanel

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    10 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Opskriften er i gram fordi det gør det nemmere at lave de korrekte forhold. Derudover hjælper det også, hvis man bruger krydderier der er stødt i forvejen.

    Fremgangsmåden er med helekrydderier undtagen: Paprika, cayennepeber, løgpulver og hvidløgspulver.

  2. Tag en pande og rist alle de hele krydderier du har ved middelvarme. De skal blive en lille smule mørkere en de var inden de kom på panden, og så skal de kunne duftes inden de tages af panden.

  3. Kom de hele krydderier i en morter (eller gammel kaffekværn) og stød det til pulver.

  4. Kombiner alle ingredienserne i en skål og du har nu dit helt eget kebab-krydderi.

Går godt til