Skip to main content

Lammekølle i rødvin

Langtidsstegt lammekølle i rødvin

Samlet tid
6 timer og 15 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 personer servering(er)

  • 1 stk.
    Lammekølle
  • 1 flaske
    Rødvin
  • 1 stk.
    Zittauerløg
  • 10 fed
    Hvidløg
  • 2 stk.
    Gulerødder
  • 6 stk.
    Laurbærblade
  • 1 stk.
    Lime
  • 1 stk.
    Citron
  • 2 spsk.
    Peberkorn
  • 1 spsk.
    Salt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    30 min.
  • Tilberedningstid
    5 timer og 45 min.

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Kom salt og peber på køllen.

  2. Skær alle grønsager i grove stykker.

  3. Kom det hele i en bradepande.

  4. Hæld vinen i bradepanden og kom det hele i ovnen på 110 grader i ca. 3 timer eller til kødet har en kernetemperatur på 63 grader.

  5. Skru ned på 75 grader og lad det stå i yderligere 2-3 timer.

  6. Tag køllen ud af ovnen og sæt ovnen på grill.

  7. Når ovnen er klar grilles lammekøllen ca. 5 min på hver side.

  8. Et Voila! Du har nu en lammekølle, der kan serveres til stor set alt tilbehør.

Går godt til