![](/wp-content/themes/yootheme/cache/2c/94D02C68-190E-40EA-8195-231CA59FDA1F-scaled-2cd41aa3.jpeg)
Ingredienser til 5 servering(er)
Bland alle ingerdienserne til ruben i en skål. Tør andelårene i et rent viskestykke eller med køkkenrulle Dyp lårene i ruben. Kom lårene i en frysepose og kom den i køleskabet i minimum 12 timer og op til 24 timer Kom andefedtet i en gryde, og varm det op til 80-90 grader Skyld ruben af lårene og tør dem med et viskestykke eller køkkenrulle. Kom dem i gryden med andefedt, og lad dem simre ved 80-90 gader i 4 timer. tænd en ovn på 230 grader varmluft. kom lårenen på en bradepande med bagepapir. kom dem i ovnen i 15 min eller til skindet er sprødt. Lårene kan serveres til for eksempel ristet brød, kogte kartofler eller risotto. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode