Kylling, karry, bacon salat
Ingredienser til 2-3 servering(er)
Dressingen Hak rødløg og drueagurker fint i små tern Tag en stor skål og tilsæt de hakkede løg og agurker, samt græsk yoghurt, mayo (jeg anbefaler at bruge Hellmanns), karry og smag til med salt og peber Salaten Varm en stor pande op og steg baconternene til de er gennemstegte, men ikke sprøde, snit kyllingen i tern imens Tilsæt kyllingeternene til baconen og steg den til den er gennemstegt. Imens det steger kan du skylle og snitte salaten, cherrytomaterne og æblet. Tag kylling og bacon af panden på en tallerken eller bradepande med køkkenrulle i, for at suge det overskydende fedt. Når kylling og bacon er kølet af, tilsætter du det og salat, cherrytomater og æble i den store skål hvor karrydressingen er og blander det hele. Værsgo og velbekomme! Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode