Skip to main content

Kylling, karry, bacon salat

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 2-3 servering(er)

  • KARRYDRESSING
  • 300 gr.
    Græsk yoghurt
  • 3 stk.
    Syltede drueagurker
  • 1 lille
    Rødløg
  • 1 spsk.
    Karry
  • 2 spsk.
    Mayonnaise
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Peber
  • SALATEN
  • 2 store
    Kyllingebryster
  • 2 pakker
    Bacontern
  • 2 store
    Hjertesalathoveder
  • 1
    Æble ( gerne surt )
  • 8-10 små
    Cherrytomater
  • Karrydressingen

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    30 min.
  • Tilberedningstid
    30 min.

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Dressingen

  2. Hak rødløg og drueagurker fint i små tern

  3. Tag en stor skål og tilsæt de hakkede løg og agurker, samt græsk yoghurt, mayo (jeg anbefaler at bruge Hellmanns), karry og smag til med salt og peber

  4. Salaten

  5. Varm en stor pande op og steg baconternene til de er gennemstegte, men ikke sprøde, snit kyllingen i tern imens

  6. Tilsæt kyllingeternene til baconen og steg den til den er gennemstegt.

  7. Imens det steger kan du skylle og snitte salaten, cherrytomaterne og æblet.

  8. Tag kylling og bacon af panden på en tallerken eller bradepande med køkkenrulle i, for at suge det overskydende fedt.

  9. Når kylling og bacon er kølet af, tilsætter du det og salat, cherrytomater og æble i den store skål hvor karrydressingen er og blander det hele.

  10. Værsgo og velbekomme!

Går godt til